UW DAKWERKEN VERDIENEN EEN DEGELIJKE ISOLATIE

Voor al uw dakwerken in Kasterlee en omstreken, slechts één adres: B.G. Schrijnwerkerij! Met zo’n tien jaar ervaring bent u steeds zeker van vakmanschap en professionele afwerking. Wij voorzien uw volledig daktimmer, en dit zowel voor nieuwbouw al renovatie. Zo leggen we uw pannen en maken we een nieuwe oversteek of vervangen we de oude. Dit in zowel hout, pvc, trespa en rockpanel.

ISOLATIE VAN UW DAK

Het isoleren van gebouwen wordt iedereen aangeraden om tot een energievriendelijke leefstijl te komen. U bewijst het milieu er een dienst mee, maar u zult er ook een lagere energiefactuur door krijgen. Daarom kunt u bij B.G. Schrijnwerkerij erop rekenen dat de isolatiewerken van uw dak door betrouwbare vakmensen worden uitgevoerd. Zo brengen wij al uw dakwerken tot een goed einde.

ONZE WERKWIJZE

Indien u dit wenst, isoleren wij steeds nieuwe of vernieuwde daken tijdens onze andere dakwerken. Wij kunnen verschillende vormen van isolatie toepassen zodat het perfect samengaat met uw dakbedekking. Maar ook wanneer u reeds een dak hebt liggen en aan de binnenzijde wil laten isoleren, zijn wij uw ideale partner.

ISOLATIE IN UW HELE WONING

Wij isoleren zowel platte als hellende daken. Maar ook elders in uw woning, zoals in de wanden, vloeren of gevels brengen we isolatie aan voor een duurzaam resultaat. Bovendien voeren we alles uit volgens de normen voor de isolatiepremies.

CONTACTEER ONS

Wacht niet met het laten isoleren van uw woning, neem contact op met uw schrijnwerker uit Kasterlee voor meer informatie over isolatie en uw dakwerken. We helpen u met plezier verder.