PLAFONDS IN GYPROC, ALUMUNIUM EN LAMINAAT

Plafonds in Kasterlee of omstreken plaatsen? Een koud kunstje voor B.G. Schrijnwerkerij. Er zijn tal van mogelijkheden voor uw plafond, en ook heel wat redenen om hier de nodige aandacht aan te schenken. We zijn daarom zeer actief in totaalrenovaties, zowel van woningen als bij de inrichting van winkels, kantoren, scholen en industriĆ«le gebouwen.

SPANPLAFONDS

Steeds vaker wordt er voor gekozen een spanplafond te plaatsen. Hierbij heb je de keuze om een spanplafond als geheel nieuw plafond te plaatsen, om deze te gebruiken ter vervanging van het oude plafond of om een spanplafond te gebruiken om het bestaande plafond af te werken. Een spanplafond biedt een goede prijskwaliteit verhouding, is snel te plaatsen en ziet er zeer strak uit. 

GYPROC VOOR TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Het plaatsen van gyproc in alle mogelijke vormen en omstandigheden is voor ons een routineklus geworden. En routine garandeert foutloze plaatsing. Zowel het plaatsen van scheidingswanden of stijlmuren in rechte, hoekige of gebogen vormen. Enkele, dubbele structuren, valse wanden met hoge brandweerstand, het plaatsen van voorzetwanden en het kleven van gipsplaten op bestaande muren: het kan allemaal. B.G. Schrijnwerkerij gaat er steeds met het nodige vakmanschap mee aan de slag.

UITGEBREID AANBOD AAN MOGELIJKHEDEN

Ook het verlagen van plafonds in gipskarton en het plaatsen van valse plafonds in alle mogelijke materialen nemen wij voor onze rekening. Of het nu systeemplafonds, gyproc plafonds of spanplafonds zijn. Daarnaast kunnen wij ook aluminium lamellen bevestigen aan het plafond, deze zijn in verschillende kleuren en breedtes verkrijgbaar. Dit is een techniek die vaak gebruikt wordt in badkamers. Daarnaast plaatsen wij bijvoorbeeld ook laminaat tegen het plafond.

CONTACTEER ONS

Wenst u ons als schrijnwerker in te schakelen voor het plaatsen van uw plafond of een andere klus? Aarzel dan niet om ons vandaag nog te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.